Ventilatierooster

Dat goed isoleren belangrijk is, dat weten de meeste mensen wel. Maar het is minstens net zo belangrijk om goed te ventileren in een woning of kantoor. Juist de woningen die goed geïsoleerd zijn, hebben goede ventilatie nodig. Dit wordt in de meeste gevallen gedaan door gebruik te maken van een ventilatierooster.

Waarom ventileren?
Een ventilatierooster is een rooster in de muur of plafond waarmee een luchtstroom mogelijk kan zijn. Zowel van binnen naar buiten, als van buiten naar binnen. Een ventilatierooster zorgt ervoor dat frisse lucht het huis in kan komen en dat het vocht uit het huis naar buiten kan. Een ventilatierooster zie je vaak terug in een muur. Er zijn een aantal verschillende ventilatiesystemen die je veel terugzien in woningen.

Ventilatierooster op maat
Ventima is volledig gespecialiseerd in het op maat maken van ventilatieroosters. Door binnen het productieproces steeds te blijven innoveren en moderne technieken toe te passen blijft Ventima een up to date ventilatie leverancier. Of het nu gaat om een enkel rooster of om grote aantallen, wij zorgen voor een rooster van hoge kwaliteit. De levertijd van onze producten is maximaal vier weken.

Direct bestellen
Ondanks dat wij maatwerk producten leveren weet je bij Ventima precies waar je aan toe bent. Bereken via onze calculator wat de kosten worden van jouw specifieke maat, kleur en wenselijke opties. Vervolgens is de order direct te bestellen en gaan de drie weken levertijd meteen in. Let goed op bij het invoeren van de afmetingen voor een ventilatierooster. Ruilen is bij maatwerk niet mogelijk. 

Ventilatierooster